Rate limit exceeded

Sasson, Jean P. – Voor De Liefde Van Mijn Zoon

If you want support the site, please buy nitroflare account.

The nitrolflare account know use this adult sites: pornfactors.com -(porn collection) And kingextre.me (fetish) and kimochi.tv (jav videos)

Sasson, Jean P. – Voor De Liefde Van Mijn Zoon

Jean P S on – Voor De Liefde Van Mijn Zoon

General:

Name: Jean P S on – Voor De Liefde Van Mijn Zoon
Format: {#bookExtensions#}
Size: 7.44 MB

Book:

Title: Voor De Liefde Van Mijn Zoon
Author: Sasson, Jean P.
Language: Dutch
Subjects: Roman
ISBN: N/A
Total pages: N/A

Description: Als klein meisje rebelleert de Afghaanse Maryam al tegen het tweederangs bestaan dat haar lot zal zijn als ze eenmaal een volwassen vrouw is. Ze wil liever als jongetje door het leven, maar wordt in haar klas al snel ontmaskerd.

Als opstandige tiener in het levendige Kabul van de jaren zeventig droomt Maryam van een nieuw leven van vrijheid in Amerika. Haar vader beslist echter anders en arrangeert een huwelijk met een traditionele man, die haar slaat, misbruikt en verkracht. Ze is zielsgelukkig als ze in verwachting is en nadat haar zoontje is geboren besluit ze haar gewelddadige man te ontvluchten. Maar hij weet Maryam in Amerika te traceren en kidnapt hun kind. Jarenlang zoekt ze vergeefs naar haar gestolen zoon, radeloos van bezorgdheid over zijn lot in het door de taliban onderdrukte en door burgeroorlog geteisterde Afghanistan.

Voor de liefde van mijn zoon is het tragische en ontroerende verhaal van een vrouw die, gekweld door haar enorme verlies, vastberaden is haar zoon terug te vinden en met verbetenheid vecht voor vrijheid en gelijke rechten voor de vrouwen in Afghanistan.
Recensie(s)
Waargebeurd verhaal van de Afghaanse Maryam Khail (1960). Als klein meisje wil Maryam liever een jongetje zijn, want ‘meisjes in Afghanistan kunnen dromen wat ze willen, maar alleen jongensdromen komen uit’. Na de dood van haar moeder verhuist ze met haar vader naar Amerika, het nieuwe leven hier lijkt vrijheid te beloven, maar haar vader huwt haar uit aan een traditionele Afghaanse man, die gewelddadig blijkt te zijn. Na de geboorte van haar zoontje voelt ze zich gelukkig en ze besluit haar man te ontvluchten. Deze weet haar echter te vinden en ontvoert het kind naar Afghanistan. Jarenlang zoekt ze naar haar zoon. Vlot geschreven, tragisch verhaal in de ik-vorm verteld, waarin ook de geschiedenis van Afghanistan aan bod komt. Geillustreerd met enkele zwart-witfoto’s. Tot slot een overzicht waar de personen uit het verhaal zich nu bevinden en een tijdbalk. De Amerikaanse bestsellerauteur (1947) publiceerde eerder meer boeken over vrouwenlevens in de islamitische wereld, waaronder ‘Sultana : het waar gebeurde, schokkende levensverhaal van een Arabische prinses’, ‘Liefde in een verscheurd land : Joanna uit Koerdistan: het ware verhaal van haar ontsnapping aan de wraak van de Irakezen’ en ‘Mijn leven met Osama : opgroeien in de schaduw van terreur’. www.jeansasson.com.
(source: Bol.com)


Download from NitroFlare
http://nitroflare.com/view/F038EB49FED7E72/Jean_P._S_on_-_Voor_De_Liefde_Van_Mijn_Zoon.zip  • About The Author

    You might be interested in

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *